Om Doorflex

DOORFLEX

- din leverandør af BD30, BD60 skydedøre, EW30, EI30 og EI60 indvendig BRANDGLASPARTIER samt EI30 og EI60 Udvendige BRANDGLASPARTIER/FACADE VINDUER

 

DOORFLEX opstod som et resultat af innovativ produktudvikling helt tilbage til 80’erne. Det, at kunne tilbyde, en skydedørsløsning i træ, som kunne godkendes som branddør, var drivkraften i udviklingsarbejdet.

I 1994 blev DOORFLEX brandskydedør brandtestet med succes og fik DS-godkendelse i henhold til Dansk Standard DS 1052.2 på BD-30 og BD-60-døre. Vi har siden leveret brandskydedøre til over 5000 adresser i Danmark.

Vores brandskydedøre er udført i træ, og er fremstillet med stor håndværksmæssig ekspertise. Vi skræddersyr brandskydedøre til den enkelte ordre og vi kan levere dørpladen ubehandlet, fineret eller lakeret i alle RAL og NCS specificerede farver.

 

Vi leverer iht. gældende lovgivningen CE mærket automatik til vores brandskydedørsløsning.

PDF ikonEUROPÆISK STANDARD EN 16005

 

Vi har også en service afdelingen, som udfører de lovpligtige serviceeftersyn på Brandskydedøre baseret på serviceaftaler.

I 2019 udvidede DOORFLEX sit produktprogram med overtagelse af STB Snedkeri pr. 1. maj 2019. STB Snedkeri har siden 2002 produceret glasskillevægge og siden 2006/2007 været godkendt til at fremstille brandglaspartier, brandelementer og hængslede branddøre i henhold til den skærpede lovgivning

I samarbejde med glasleverandøren har vi opnået EW30,EI30 klassifikation samt EI60 glasvæg klassifikation. Brandglaspartier er især egnede til adskillelse mellem gangarealer og lukkede rum. Således sikres brandsektionering med optimale lysforhold. Brandglaspartier opfylder de skrappe krav til institutionsbyggeri, og anvendes derfor ofte i denne type byggerier. Alle emner kan leveres i alle træsorter og overflader samt færdiglakerede i alle farver.

Udvendige facade brandglasparti/vindue er nu også en del af produktporteføljen. Med overtagelsen af STB Snedkeri overtog vi også en karm-rammeopbygning, der er anvendelig i stort set alle facadeløsninger - uanset hvilket vinduesfabrikat, der i øvrigt er anvendt. Desuden giver vores indbyggede fleksibilitet i produktionen mulighed for tilpasninger af profiler. De udvendige brandglaspartier leveres i alle træsorter og overflader samt færdiglakeret i alle farver.

DOORFLEX er din leverandør af æstetiske løsninger, som samtidig har de myndighed godkendelser som kræves iht. den skærpede lovgivning omkring brand og vi arbejder kontinuerligt med udvikling af vores produkter ift. de fremtidige krav.

Med mange år i branchen har vi opbygget et solidt netværk og samspil med bygherre, arkitekter og trælaster, og vores force er ”at kunne producere til ordre, med kort leveringstid og med høj håndværksmæssig kvalitet”.

DOORFLEX A/S

Industriområdet 101, 8732 Hovedgård
Tlf: 75 66 10 51
E-mail: info@doorflex.dk
CVR: 40407545

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.